Geen inspraak in Halle? Dit kan zo niet verder!

Geachte,
 
in bijlage de toelichtings- én protestbrief van Overhal ivm de éénzijdige beslissing van het gemeentebestuur om de nieuwe feestzaal toch in de tuin van de pastorie in Halle te plaatsen.
Ondanks de duidelijk gemotiveerde bezwaren van zowat de gehele dorpskern van Halle (méér dan 400 protest handtekeningen!), drukt burgemeester Liesbeth Verstreken en alle vijf de schepenen hun wil door en volgen zij blindelings het voorstel van de bouwpromotor.
Zo kan het niet verder en wij zullen de protestactie van de Hallenaren volledig mee ondersteunen. Wij vinden met h-EERLIJK groot ZOERSEL dat inspraak van onze inwoners heel belangrijk is bij zulke ingrijpende werken. Het gemeentebestuur is verkozen om de belangen van de inwoners te verdedigen.
Daarom een oproep aan àl onze leden en sympathisanten om de in bijlage toegevoegde petitie te ondertekenen. (www.overhal.be)

Laat zien dat inspraak een heel belangrijk programmapunt is van h-EERLIJK groot ZOERSEL.
 
Wij durven rekenen op een massaal delen én ondertekenen van dit terecht bezwaar van onze inwoners tegen de éénzijdige beslissing van burgemeester en schepenen.
Jos Vekemans.
Voorzitter h-EERLIJK groot ZOERSEL.