de brug tussen burger en politiek

Dienstverlening, Verkeer en mobiliteit

Doeltreffende reparaties in plaats van oplapwerk

h-EERLIJK ZOERSEL vindt dat er een groter budget moet voorzien worden om onze straten doeltreffend te repareren. Op de gemeentelijke website moet een formulier komen waar inwoners de slechte staat van een straat, fiets- of voetpad kunnen melden (zoals dit nu het geval is voor kapotte verlichting).

Achtergrond:
Een voorwaarde voor veilig verkeer is een degelijke staat van het wegdek, fiets- en voetpaden en de openbare verlichting.

Problemen van putten en oneffenheden die bekend zijn bij de gemeente worden niet systematisch aangepakt. Putten en oneffenheden blijven maanden en soms jaren bestaan. Alleen als de veiligheid echt in gevaar komt, wordt oplapwerk verricht.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.