h-EERLIJK ZOERSEL steunt #nieuwjaarkezoersel: “Een traditie om in ere te houden”

Omdat het traditionele nieuwjaarszingen van deur tot deur dit jaar niet mag doorgaan, heeft de gemeente Zoersel een ludieke actie bedacht. Ze nodigt haar inwoners uit om foto’s en filmpjes op de facebook-pagina van de gemeente te plaatsen met de hashtag #nieuwjaarkezoersel. Op die manier kan iedereen veilig deelnemen aan het nieuwjaarszingen.
h-EERLIJK ZOERSEL wil deze originele actie graag steunen om de traditie van het nieuwjaarszingen in ere te houden. Onze partij zal de drie origineelste inzendingen belonen met een mand vol lekkers waarin ook een leuk cadeautje voor de kinderen zit.

Jos Vekemans, voorzitter h-EERLIJK ZOERSEL: “Elk jaar zijn we met veel plezier aanwezig op de Handelslei bij het nieuwjaarszingen. We delen dan iets lekkers uit aan de kinderen en de begeleidende volwassenen krijgen van ons een borrel. Dit jaar mag er niet van deur tot deur gegaan worden omwille van corona. Heel begrijpelijk natuurlijk. We zijn dan ook zeer blij dat de gemeente het initiatief nam om de nieuwjaarswensen op een andere manier te verzamelen en te delen met iedereen.”

De gemeente Zoersel roept iedere Zoerselaar op om filmpjes en foto’s op de facebook-pagina van de gemeente te delen met de hashtag #nieuwjaarkezoersel. Dat mogen foto’s uit de oude doos zijn, maar ook een filmpje waarin je iedereen een zalig nieuwjaar wenst. Uiteraard kijkt iedereen ook uit naar de liedjes die kinderen zullen zingen.

h-EERLIJK ZOERSEL hoopt op een massale reactie van jong en oud en wil de drie origineelste inzendingen belonen met een mand vol lekkers voor de kinderen. Op 1 januari zullen de winnaars bekend gemaakt worden via de facebook-pagina van h-EERLIJK ZOERSEL.

Bestuursleden Andy Van den Heuvel en Karine Pierard stelden alvast 3 manden vol lekkers samen: “We kijken enorm uit naar alle foto’s en filmpjes. Laat ons van de laatste dag van dit bijzondere jaar de warmste dag van het jaar maken. We zijn ook super benieuwd naar de reactie van de kinderen als we de manden met al dat lekkers gaan afgeven. Het was voor ons in elk geval heel fijn om ze samen te stellen. Uiteraard zijn we hierbij onze lokale middenstanders niet vergeten. Zo gingen we langs bij Voeding Janssens, chocolatier Valentino en Speelgoed Kiki.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.