Julie wil Zoersel overspoelen met warme nieuwjaarswensen van jeugdverenigingen en jeugdclubs

Julie Fierens, de jongerenvoorzitter van h-EERLIJK ZOERSEL, postte maandagochtend een leuk filmpje op de Facebook en Instagram van onze partij. In het filmpje roept ze de Zoerselse jeugdverenigingen en jeugdclubs op om een filmpje te maken met warme nieuwjaarswensen voor alle Zoerselaars. De filmpjes met de meeste likes worden beloond met waardebonnen van 75 en zelfs 100 euro bij lokale handelaars.

Julie Fierens (jongerenvoorzitter h-EERLIJK ZOERSEL): “Alle Zoerselse jeugdverenigingen en jeugdclubs kunnen deelnemen. Dat kan met de volledige vereniging of club, maar ook bijvoorbeeld alleen de U10’en van een voetbalclub of een groep/tak/afdeling binnen een jeugdvereniging. Deelnemen is eigenlijk heel eenvoudig. De jeugdvereniging of jeugdclub maakt een origineel filmpje met daarin een warme nieuwjaarswens voor alle Zoerselaars. Ze bezorgen mij het filmpje via wensen@heerlijkzoersel.be en ik zet het op onze Facebook en onze Instagram. Op die manier willen we Zoersel in de eindejaarsperiode overspoelen met nieuwjaarswensen.”

Elke deelnemende jeugdvereniging of -club maakt kans op een waardebon bij een lokale handelaar: 75 euro bij Frituur ’t Pleintje in Halle, 75 euro bij Den Achtersten Dries (Boer Jef) in Zoersel en 100 euro bij Frituur De Grote Goesting in Sint-Antonius.

De drie filmpjes die op 16 januari 2022 om 12 uur ’s middags het hoogste aantal likes kregen op de Facebook en de Instagram van h-EERLIJK ZOERSEL winnen elk één waardebon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.