Welkom terug, Dirk!

We zijn verheugd om Dirk Fierens opnieuw te verwelkomen in ons partijbestuur. Dirk was in de eerste jaren van onze partij al bestuurslid, maar moest omwille van professionele redenen een tijdje zijn prioriteiten elders leggen.

Dirk is 61 jaar, is getrouwd en heeft een dochter Julie, die sinds twee jaar onze jongerenvoorzitter is. Sinds kort is Dirk met pensioen. Daarvoor werkte hij als projectleider in een betonfabriek.

Dirk: “Ik ben heel blij om opnieuw mijn schouders te kunnen zetten onder de werking van de partij. Wat mij het meest charmeert aan h-EERLIJK ZOERSEL is het feit dat de partij echt onafhankelijk is en de Zoerselaar centraal zet door problemen waar Zoerselaars mee geconfronteerd worden ook effectief aan te pakken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.