Heerlijk Zoersel bevraagt alle Zoerselse ondernemers in ‘De Grote Ondernemersbevraging’

Hoe kunnen we onze lokale economie laten floreren? Waar lopen Zoerselse ondernemers tegenaan? Wat zijn hun behoeften en prioriteiten? Welke ideeën hebben ze voor onze gemeente?

Heerlijk Zoersel wil de stem van de Zoerselse ondernemers laten weerklinken in het lokale beleid. Daarom stelden we, in navolging van ‘De Grote Wijkbevraging’, een bevraging op voor onze ondernemers. Hun input zal verwerkt worden in concrete programmapunten voor het verkiezingsprogramma van Heerlijk Zoersel.

Zoerselse ondernemers geven elke dag het beste voor hun klanten. Ze zorgen voor bruisende dorpskernen en ondersteunen onze verenigingen. Maar waar lopen onze ondernemers zelf tegenaan? Welke initiatieven kunnen zorgen voor een bloeiend ondernemersklimaat? Wat verwachten ze van de lokale overheid? Heerlijk Zoersel wil dit in kaart brengen in ‘De Grote Ondernemersbevraging’.

Van ondernemers voor ondernemers

Luc Joris, voorzitter Heerlijk Zoersel: “Net zoals bij De Grote Wijkbevraging willen we met deze bevraging de ervaringsdeskundigen zelf aan het woord laten. We gingen ter voorbereiding van dit initiatief met verschillende Zoerselse ondernemers in gesprek. Dankzij hun input en ideeën konden we deze bevraging uitwerken.”

Online bevraging

Daniël Talpe, ondervoorzitter Heerlijk Zoersel: “We plaatsen de bevraging online en nodigen alle Zoerselse ondernemers uit om eraan deel te nemen, ook zij die in Zoersel wonen, maar een onderneming buiten onze gemeente hebben. We hopen uiteraard op een even grote respons als bij De Grote Wijkbevraging waar bijna 700 Zoerselaars aan hebben deelgenomen.”

Iedere ondernemer krijgt een flyer in de bus

Reinhilde Feskens, bestuurslid en zelf decennialang het gezicht van boetiek Tio Pépé in Sint-Antonius: “Om ervoor te zorgen dat we alle Zoerselse ondernemers bereiken, zullen we de komende weken flyers bussen waarop een QR-code staat. Deze QR-code brengt je onmiddellijk naar De grote ondernemersbevraging. Uiteraard kan iedereen ook gewoon terecht op onze website om het formulier in te vullen: www.heerlijkzoersel.be.”

Klik hier om De Grote Ondernemersbevraging in te vullen.

Voorzitter Luc Joris en bestuurslid Reinhilde Feskens die zelf jarenlang als ondernemer actief was in onze gemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.