Hondenwandeling heeft resultaat: Hondenlosloopgebied komt er!

De hondenwandeling die h-EERLIJK ZOERSEL organiseerde op 18 maart voor een hondenlosloopgebied heeft resultaat opgeleverd.

In het N-VA blaadje dat zopas in Zoersel werd rondgedeeld staat op de frontpagina, dat er wordt gezocht naar enkele geschikte locaties. Zelf bekennen zij, dat de partij het de voorbije jaren niet nodig vond om een hondenlosloopgebied te voorzien.

Door de maandenlange druk die wij met h-EERLIJK ZOERSEL uitoefenden, met als orgelpunt een hondenwandeling met meer dan 100 deelnemers, heeft de beleidspartij eindelijk begrepen dat zij met de terechte eis van de honderden hondenbezitters in Zoersel rekening moet houden.

Wij bieden graag onze diensten aan om enkele ervaringsdeskundigen ter beschikking te stellen om de voorbereidende gesprekken in goede banen te leiden en een volwaardige hondenlosloopweide(s) in te richten.

Zo lijkt het ons geen goed idee om een losloopzone te voorzien waar ook fietsers en spelende kinderen kunnen rondlopen. Enkel een ruim afgebakend gebied biedt voldoende vrijheid en veiligheid voor de honden en hun baasjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.