Vanaf volgend jaar ook een Nieuwjaarsdrink in Zoersel?

Het gemeentebestuur dat samen met alle inwoners het nieuwe jaar feestelijk inzet op een Nieuwjaarsdrink; in veel gemeenten is het ondertussen al jaren een fijne traditie. Als het van Heerlijk Zoersel afhangt, zullen Zoerselaars vanaf 2025 het nieuwe jaar ook kunnen inklinken tijdens een Nieuwjaarsdrink. Door dit event elk jaar in een andere deelgemeente te organiseren, wil Heerlijk Zoersel ook de lokale middenstanders en verenigingen betrekken.

In heel wat gemeenten in de regio nodigt het gemeentebestuur traditiegetrouw zijn inwoners uit op een Nieuwsjaarsreceptie. Het is een uitgelezen moment om samen het nieuwe jaar in te klinken, en om met elkaar in gesprek te gaan.

“Een prachtig initiatief dat momenteel in Zoersel nog niet bestaat,” vindt Luc Joris, voorzitter van Heerlijk Zoersel. “Als we deel uitmaken van de nieuwe bestuursploeg, willen we dit vanuit het gemeentebestuur ook in onze gemeente op poten zetten, liefst al vanaf volgend jaar. We willen dit initiatief van bij de start open trekken naar geïnteresseerde middenstanders en verenigingen. Door de handen in elkaar te slaan kunnen we elk jaar in een andere dorpskern een dergelijke Nieuwjaarsdrink te organiseren. Zo maken we er een echt dorpsfeest van waarop iedere Zoerselaar welkom is.”


Kun je zo lang niet wachten? En wil je samen met ons het nieuwe jaar inklinken?

Kom dan zeker naar onze Nieuwjaarsreceptie op zondag 21 januari 2024 van 11 tot 13 uur in de dorpszaal van Halle, Halle-Dorp 30. Zoals steeds verwennen we jullie met overheerlijke hapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.