Steun, tag en win!

h-EERLIJK ZOERSEL lanceert de campagne #iksteundezoerselsehoreca en koppelt er een wedstrijd aan op Facebook en Instagram. Wie de Zoerselse horeca steunt en een foto hiervan op sociale media plaatst, maakt kans op een pakket Zoerselcheques ter waarde van 50 euro. 

Jos Vekemans (voorzitter h-EERLIJK ZOERSEL): “Op onze website hebben we een overzicht geplaatst van de Zoerselse horecazaken die afhaalmaaltijden aanbieden. Je vindt er naast de openingsdagen en het aanbod zelf, ook hoe je al dat lekkers kunt bestellen.

Het aanbod zal de komende dagen nog verder uitgebreid worden, zo lieten verschillende zaken ons reeds weten.”

Tom Sleeuwaert (fractieleider h-EERLIJK ZOERSEL): “h-EERLIJK ZOERSEL start ook met de online actie ‘Steun, tag en win’. Met deze actie willen we de Zoerselse horecazaken permanent in de kijker zetten en Zoerselaars stimuleren om hen te steunen.”

Hoe werkt het precies?

  1. STEUN. Steun de Zoerselse horeca door een afhaalmaaltijd te bestellen.
  2. TAG. Post een leuke foto van de maaltijd, jezelf en je huisgenoten op je Facebook of Instagram. Tag de horecazaak in je post en voeg de hashtag #iksteundezoerselsehoreca toe.
  3. WIN. Maak kans op een pakket Zoerselcheques van 50 euro die je kunt besteden bij onze lokale ondernemers.

Tom Sleeuwaert: “Op donderdag 19 november maken we de winnaar bekend. De winnaar krijgt 50 euro aan Zoerselcheques, geschonken door h-EERLIJK ZOERSEL. En ook die Zoerselcheques zullen opnieuw besteed worden bij onze lokale ondernemers. Daarmee is de cirkel rond. Zoerselse ondernemers die graag hun schouders zetten onder dit initiatief, door bv. nog een extra prijs toe te voegen aan de wedstrijd, mogen steeds contact met ons opnemen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.