Koop lokaal en geef een Zoerselcheque cadeau

Met de Zoerselcheque kun je lokaal kopen bij Zoerselse handelaars.  De Zoerselcheque bestaat al meer dan 10 jaar, maar was de laatste jaren een beetje in de vergetelheid geraakt. h-EERLIJK ZOERSEL riep de meerderheid op om de Zoerselcheque meer te promoten om het lokaal kopen te stimuleren. We zijn blij dat hier nu gevolg aan wordt gegeven in de nasleep van de coronacrisis die een grote impact had op onze lokale economie.

Tom Sleeuwaert (fractieleider h-EERLIJK ZOERSEL): “Het systeem van de Zoerselcheque is nooit afgeschaft, maar de laatste jaren werd er geen actieve promotie meer rond gevoerd. Als je zocht op ‘Zoerselcheque’ op de gemeentelijke website vond je alleen de boodschap dat je die kan kopen aan het onthaal van het gemeentehuis, maar meer uitleg stond er nergens op de website.

Daarom riep ik de verantwoordelijke schepen voor middenstand op om dit meer te promoten. Onze Zoerselse middenstand kan elke steun goed gebruiken in de nasleep van de coronacrisis. Lokaal kopen is nu echt de boodschap en de Zoerselcheque is een origineel cadeau dat je kunt geven aan buren, familie en vrienden.”

Op de gemeentelijke website werd een pagina toegevoegd over de Zoerselcheque. Je vindt er de zaken waar je met een Zoerselcheque terecht kunt en ook uitleg voor Zoerselse handelaars die graag willen aansluiten op het systeem van de Zoerselcheque. Ook via de gemeentelijke Facebook-pagina werd de Zoerselcheque ondertussen in de kijker gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.